Clean beauty: mijn rituelen

Bij de start van het nieuwe jaar beloofde ik mezelf om meer zorg voor mijn lichaam te dragen. Ik stopte eindelijk met roken en ook al is het met momenten nog steeds moeilijk, ik voel me stukken beter. Ik probeer ook wat meer op mijn voeding te letten en sport regelmatig.

Ik ben meer biologische schoonheidsproducten beginnen gebruiken en mijn huid heeft er nooit beter uit gezien.

Door mijn shiften en dagelijks (verplicht) make-up te dragen, had ik vaak last van onzuiverheden en zwarte puntjes in mijn gezicht, maar sinds enkele maanden zijn alle onzuiverheden zo goed als weg en voel ik me veel beter in mijn vel.

Ik ben een grote Grown Alchemist fan. Grown Alchemist is een huidverbeterings progamma op basis van natuurlijke ingrediënten met een volwaardige anti-agingverzorging voor de huid, haar en lichaam. Grown Alchemist maakt gebruik van natuurlijke technologieën om mooie resultaten te geven zonder het gebruik van schadelijke en chemische ingrediënten.

LRG-DSC00104.JPG

Mijn ochtend ritueel

Onder de douche was ik mijn gezicht met de gentle facial gel van Grown Alchemist, Mijn lichaam was ik met zeep van Lush. Ik koop ze steeds in stukken aan en kies elke keer een ander geurtje.

Mijn gezicht hydrateer ik met de hydra repair day cream van Grown Alchemist (waar mijn vriend trouwens ook elke dag gebruik van maakt). Mijn lichaam verwen ik dan weer met de intensive body cream van het merk.

IMG-1561.JPG

Om mijn make-up te verwijderen gebruik ik de Grown Alchemist toner en de Grown Alchemist Detox eye-makeup remover.

Mijn avond ritueel

Elke avond gebruik ik een serum van Josh Rosebrook samen met de Rose Quartz Roller en de Gua Sha Rose Quartz Stone. (Blos shop) Het serum trekt goed in en geeft mijn huid een alles wat het nodig heeft na een dag op het werk in droge lucht, verwarming en/of airco.

Rose Quartz Roller Benefits:

+ Improve blood circulation and skin tone

+ Improve elasticity of the skin

+ Promote lymphatic drainage

+ Reduce puffiness and wrinkles

+ Reduce dark under eye circles

+ Eliminate toxins

+ Tighten and reduce pore size

Wekelijkse rituelen

Op zondag probeer ik mezelf wat in de watten te leggen, ik breng een haar -en gezichts masker aan.

Mijn lichaam scrub ik met de sand stone van Lush onder de douche. Mijn gezichts scrub maak ik dan weer zelf en zit boordevol vitamines en minarelen.

Helaas zijn biologische producten, niet de goedkoopste, maar sommige producten zijn makkelijk zelf te maken, neem zeker eens kijkje op mijn IGTV. Ik post regelmatig video’s over hoe je producten zelf maakt.

Heb je vragen of bepaalde producten? Laat gerust een comment achter onder deze blog post, of stuur me een mailtje.

blos.jpgStephanie BeyensComment