Bali

Bali is een populaire vakantie bestemming en daar zijn een aantal goede redenen voor. Het is een prachtig eiland, waar je kan genieten van natuur, mooie resorts, lekker eten en prachtige zonsondergangen. Het leven in Bali is betaalbaar en dat maakt het allemaal eens zo aantrekkelijk.

A5221707-63A0-403E-A766-C02743A807C2.jpg
IMG_2879.jpg

Mijn favoriete spots:

✶ Koffie in de Hungry Bird, Canggu

✶ Coctails in The Lawn, Canggu

✶ Lunch in Poké Poké, Canggu

✶ Dinner in U look hot in bikini, Canggu

✶ Potato Head Beach club voor coctails, lunch en dinner, Badung

✶ Room 4 dessert, Ubud

✶ Coffee & Thyme, Gili Air

✶ Overal op het eiland kan je ‘s avonds op het strand een BBQ eten met verse vis

RXAB0158.JPG

Bali is klein, maar het verkeer is super chaotisch, wat maakt dat je soms lang onderweg bent, een brommer huren kan hiervoor de ideale oplossing zijn. Hoewel dit voor ons niet zo goed is afgelopen… Mijn vriend had op de tweede dag van onze vakantie een ongeluk met de brommer, na enkele doktersbezoeken, hebben we het de rest van vakantie heel rustig aan moeten doen. De enige echte uitstap die we gedaan hebben, is gaan snorkelen op Gili Air. Voor de rest hebben we vooral veel gegeten en gerust ツ

IMG_2431.jpg
IMG_2928.jpg
IMG_2450.jpg

Download de ‘Pick me’ app, dit is de aziatische ‘Uber’, maar dan veel goedkoper en super handig.

Belgische nationaliteiten hebben geen visa nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Je paspoort moet zes maanden geldig zijn gedurende het hele verblijf.

Stephanie Beyens